Čoahkimat - Møter

Årsmelding Gáivuona Sámesearvi

 

sauhau


Gáivuona Sámesearvi har hatt et godt arbeidsår, uten store eller vanskelige saker. Vi rundet 30 år, og markerte dette på dertil egnet måte. I starten av 2008 var vi medarrangør for en svært vellykket markering av 6. februar, der konsert med Mari Boine og Generasjonskoret Buolvat var det store høydepunktet.

Les mer

Åsmøte i Gáivuona Sámesearvi

Redigert Koftenakke

Årsmøtet i Gáivuona Sámesearvi valgte Janne Hansen som leder. Hun har med seg Sara Lervoll, Henrik Olsen, Håkon Eriksen og Tor Mikalsen i styret. Janne Hansen er også varamedlem til landsstyret og medlem av NSRs sentrale programutvalg for sametingsvalget 2009.

Årsmøte og jubileumsfest

 

Redigert Koftenakke


Lørdag 31. mars kl 14.00 er det årsmøte i Gáivuona Sámesearvi på Ája samisk senter. Vanlige årsmøtesaker.
Om kvelden kl 20.00 er det jubileumsfest på sjøburesturangen.

Styremøte Gáivuona Sámesearvi

 

Redigert Koftenakke

Styremøte i Gáivuona Sámesearvi
Mandag 15. januar 2007
Kl 16.30
Ája samisk senter (biblioteket)

Ang organisasjonsform Ája samisk senter

Lite_Aja[1]

Gáivuona Sámesearvi deltok på seminaret om organisasjonsform for Ája samisk senter 27.10.06. Ietterkant av seminaret har vi sendt et skriftlig innspill i saken. Vi mener at for å følge opp intensjonene om et aktivt nasjonalt kultursenter må Ája omorganiseres til en stiftelse og/eller skille ut bygningsmessig drift fra kulturvirksomheten.

Møte om Sámi álbmotbeaivi 2007

sameflagg95w

På vegne av arrangementskomiteen for Sámi Álbmotbeaivvi-Samefolkets dag i Kåfjord, inviterer Gáivuona Sámesearvi til planleggingsmøte. Møtet finner sted på Ája samisk senter, Giellalatjna, Mandag 18. desember. kl 14.00.

Levert av Frifugl Design AS